Kitchen

This Littleton townhome already had a lot of great things going for it – great location, amazing views of the front range, and space to grow. But it was in dire need of some updates. We focused on renovating the main floor living space, kitchen, and powder room as well as the upstairs master bathroom.

Cutting down the wall that separated the kitchen from the living/dining area not only opened everything up, but also allowed us to build in more counter space, move the oven into a more central area, and create a bar for extra seating.  Refinishing the cabinets, applying backsplash, and installing new countertops and appliances gave the kitchen a new, clean look and made it a great place to entertain.

 

The entire first floor also received brand new hardwood floor, the fireplace saw a complete makeover, and the powder bathroom was turned from dark and outdated to modern and fresh.  Perhaps the most eye-catching of all was the positioning of the television over the large windows using slabs of wood in a creative and functional way.

Master Bath

The Master Bath had an awkward angled shower with a bench too big for its tiny footprint - we replaced it with an open glass enclosure to maximize available space and gave the floors and cabinets an update as well.

bath 4.JPG
bath 3.JPG